training

personal fitness

KKJG2048

Een training van 60 minuten, waarbij u de voordelen ervaart van intensief samenwerken met een personal trainer. Dit tegen een laag tarief en samen met maximaal 7 andere personen.

personal training

IWZN2104

Een training van 60 minuten, waarbij jouw doelstellingen centraal staan. Onder begeleiding van een personal trainer ben je er zeker van dat jouw inspanning het gewenste resultaat zal geven. Wat jouw doelstelling ook is: afvallen, revalidatie, sport specifiek, kracht of lifestyle. Minimaal 1 persoon en maximaal 3 personen.

personal outdoor

IQFP7781

Een training van 60 minuten in een klein groepsverband indien mogelijk buiten. Er wordt gebruik gemaakt van een eigen lichaamsgewicht training en het uithoudingsvermogen. Dit wordt aangeboden in een uitdagende work-out. Maximaal 8 personen.

wattbike

wattbike-image

Trainen op de Wattbike bij Arjan Kempes Personal Training is een gerichte methode voor alle fietsers en sporters die willen werken aan hun conditie. Ongeacht je niveau. Door te trainen word je beter. Iedereen, zowel in groepsverband als individueel, traint in zijn of haar persoonlijke trainingszones, vermogen en hartslag.

Bij Arjan Kempes Personal Training fiets je op de Wattbike. De Wattbike is de meest geavanceerde indoor fiets die er bestaat. De Wattbike meet heel nauwkeurig je prestatie en voelt aan als een echte fiets. De continue feedback die de Wattbike je geeft zorgt voor een goede controle van de trainingsintensiteit. Met deze data zie je hoe je kracht zet en kun je werken aan je traptechniek en efficiëntie. Je wordt dus niet alleen sterker, maar ook efficiënter bij Arjan Kempes Personal Training.