Arjan Kempes Personal Training

Lars Modder

Lars Modder

Lars Modder,

ik woon in Hoofddorp en ik doe de sportopleiding CIOS. Binnen het CIOS ben ik bezig met het behalen van mijn fitness papieren. Ondertussen heb ik mijn eerste fitness instructeurs diploma behaald en ben ik bezig met het vervolg als personal trainer. Wanneer ik mijn CIOS diploma behaald heb, zal ik doorleren in het vak en daarnaast wil ik mij oriënteren op de opleiding Sportmanagement. Ik ben in 2018 begonnen bij Arjan Kempes Personal Training als stagiaire en na het succesvol afronden van deze stage ben ik nu werkzaam als trainer in de zaal.
Tijdens de trainingen die ik geef streef ik naar het behalen van jouw persoonlijke doelstelling. Ik zal elke training mijn best doen om het behalen van jouw doelstelling te realiseren, maar daarnaast is er ook ruimte voor gezelligheid. Naast training geven, kan je ook bij mij terecht voor je persoonlijke trainingsschema.
In mijn vrije tijd ga ik graag met mijn vrienden op stap en train ik zelf ook binnen de fitness. Dit kan elke keer een andere trainingsvorm zijn om zo mijn ervaringen te vergroten.
Hopelijk zien we elkaar tijdens de training in de zaal.