Arjan Kempes Personal TrainingWord ook een held!

Word ook een held!

Beste leden,

Allereerst super positieve reacties gehad over de home workouts en live lessen. We gaan hier lekker mee door. Dankje wel voor de positieve energie.

Creativiteit is momenteel de sleutel tot succes en zo hebben wij als AKPT iets leuks bedacht.

Je kan nu ‘Held van AKPT‘ worden. Een held ben je als je iemand helpt en zo kan je ons ook helpen. Besluit je je abonnement volledig door te laten gaan (dus zonder korting) Dan word je een held. Hier krijg je uiteraard ook wat voor terug.

Wij gaan beginnen met online small group training op dinsdag van 9:00-11:15 en 19:00-21:15 en donderdag van 9:00-11:15 en 19:00-21:15. In deze uurtjes kun je een half uur reserveren en krijg je via een video call oefeningen bij jou thuis dit gebeurd met 4 klanten per 30min. Verder koppelen we aan je abonnement voor elke maand die we nu dicht moeten 4x30min personaltraining en deze zijn te gebruiken als wij weer open mogen. Ook krijg je een speciale vermelding op onze website.

Lijkt het je nu leuk om held te worden of te zijn, dan zijn we je super dankbaar! Ga dan snel naar de vernieuwde website www.arjankempespersonaltraining.nl/helden.

Verder is er maandag avond van 20:00-20:30 een informatie video call over voeding tijdens de corona, vind je het leuk om hier aan mee te doen? Meld je dan aan via info@arjankempespersonaltraining.nl.

Wij hebben er onwijs veel zin in.

Groetjes,

Team AKPT.

Meld je nu aan als Held van AKPT